Нужни са различни спортни инициативи, които да насърчават младите към

...
Нужни са различни спортни инициативи, които да насърчават младите към
Коментари Харесай

Габриел Вълков: Младите хора трябва да са активни и да изберат в каква България да живеят

Нужни са разнообразни спортни начинания, които да предизвикват младите към деен метод на живот, счита ръководителят на МО в Българска социалистическа партия - София

Една от главните политики, които ние, младите социалисти, пазиме, е спорта и дейния метод на живот, които са залегнали в политическата платформа на организацията посредством разнообразни ограничения. Това съобщи Габриел Вълков, ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София.

Той предложи министерствата на спорта, образованието и опазването на здравето да създадат взаимна стратегия, с която да подтикват учениците и студентите да спортуват.

„ Могат да се провеждат разнообразни спортни мероприятия и шампионати, в които младежите да се включват и това да ги окуражи и подтиква да се занимават със спорт и да водят деен метод на живот ", добави още Вълков.

Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София интензивно взе участие в предизборната акция, като провежда разнообразни спортни и развлекателни начинания. Мачовете от Евро 2020 се излъчваха онлайн на разнообразни местоположения в столицата, проведоха се благотворителен маратон и състезателен ден в Южния парк, а за феновете на киното имаше прожекции навън. Гледайки мачовете и играейки забавни игри младежите в София имаха опция да си поговорят с претендентите за депутати, да ги срещнат с проблемите, които срещат в страната, с цел да могат в идващия парламент да се борят за тяхното решение.

В програмата си МО в Българска социалистическа партия - София са заложили на 4 съществени целта:

Работни места и обществена правдивост - това ще обезпечи на младежите сигурност и непоклатимост, с цел да останат в България, а не да търсят реализация в чужбина.

Образование и просвета - с цел да може България да построява културно готови и образовани младежи, които да градят в същия дух и идните генерации.

Технологии и нововъведения - по този метод ще създадем реализация на младежите на високо софтуерно и конкурентоспособно равнище по отношение на Европа и света.

Спорт и околна среда - с цел да живеем в едно по-здравословно, физически интензивно и щастливо общество в България

„ Младите хора би трябвало да са дейни и да изберат в каква България да живеят. Може да ни подкрепите, като гласувате с №4 в бюлетината ", прикани Габриел Вълков.
--

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР