Нужна ни е външнополитическа стратегия. Трябва са се обединим, за

...
Нужна ни е външнополитическа стратегия. Трябва са се обединим, за
Коментари Харесай

Мария Габриел: Нуждаем се от външнополитическа стратегия, трябва да се обединим и да опазим демокрацията

Нужна ни е външнополитическа тактика. Трябва са се обединим, с цел да създадем повече и да опазим демокрацията, сподели вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Тя е хазаин на конференцията „ Многополюсен свят и външнополитическа тактика: провокации и вероятности пред България “, която се организира в Дома на Европа в София. 

Свободата, демокрацията, мирът и сигурността би трябвало да бъдат поддържани всеки ден, уточни Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

По думите ѝ България се нуждае от ясна позиция при нарушение на интернационалното право. Такъв обществен документ ще бъде и мощен обществен израз на фундаменталните полезности, които дефинират нашите цели в интернационален проект, съобщи вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. По думите ѝ тези полезности са и израз на желанието на страната ни да принадлежи към европейското семейство, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР