Нужен ни е анализ на действията на Националния оперативен щаб,

...
Нужен ни е анализ на действията на Националния оперативен щаб,
Коментари Харесай

Мира Кожухарова: Нужен е анализ на работата на НОЩ

" Нужен ни е разбор на дейностите на Националния действен щаб, работил от началото на пандемията ". Това съобщи пред Нова телевизия съветникът на здравния министър Мира Кожухарова.
Според нея, анализът ще бъде потребен с цел да си вземе поука от грешките, които са направени. Тя добави, че цифрите от смъртността са показателни за наложената проверката, която министерството наложи. 
Кожухарова добави: " Най-голяма неточност беше, че още първоначално нямаше епидемиологичен проект за спарване с рецесията, а се сътвори хаос’ ”.
 Кой който харесва би трябвало да чува от него какъв брой значимо е да бъдеш ваксиниран Кой който харесва би трябвало да чува от него какъв брой значимо е да бъдеш ваксиниран
Това съобщи националният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, като уточни, че до момента в България страната не е направила целенасочена...
Съветникът на здравния министър разяснява и темпа на имунизиране на популацията:
" Към момента имунизирането изостава измежду по-възрастното население. Призовавам хората над 60 годишна възраст да употребяват затишието на пандемията и да се имунизират през летните месеци ".
Според проф. Кожухарова, към този момент младежи (до 12-годишна възраст) може да се имунизират против ковид единствено в случай че имат болести, които ги трансформират в рисков фактор при възможна болест с COVID-19. Това обаче е персонално мнение, съобщи професорът. Припомняме, че в Европейски Съюз към този момент има позволение една ваксина против ковид да се употребява при!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР