Нужен е цялостен подход и ангажиране на държавата за спирането

...
Нужен е цялостен подход и ангажиране на държавата за спирането
Коментари Харесай

Главният прокурор иска наказания за шофьори, които откажат проба за алкохол и наркотици


Нужен е повсеместен метод и ангажиране на страната за прекъсването на " войната по пътищата ". Това съобщи в Силистра основният прокурор. Той изрече съболезнованията си към околните на починалите в злополуката край Стара Загора през днешния ден.

" Безобразие е да се продължава по този метод, откакто има доста работещи решения. Надявам се, че страната, част от която е и прокуратурата, най-сетне ще си свърши работата в полза на жителите, с цел да не бъдат избивани те по българските пътища ", сподели Гешев.

По думите му работеща мярка би било дерегистрирането за няколко години на колата, в случай че тя се ръководи от пийнал или използвал опиати водач. Също по този начин, ако лидер откаже кръвен тест за опиати и алкохол, той би трябвало да носи не административна, а наказателна отговорност, смята Гешев, представен от Българска телеграфна агенция.

Главният прокурор не скри паниката си, че България умира демографски и това прави прекъсването на " войната по пътищата "  още по-наложително.

В Силистра се срещна с възпитаници от локалната Езикова гимназия. Под формата на открит урок той беседва с подрастващите по наболели тематики, касаещи техните права и отговорности. Посещението му бе част от самодейността " Правосъдие в бъдещето ", отдадена на умрелия неотдавна доцент Антоний Гълъбов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР