Нудистки плажове в Европа има много. Част от тях са

...
Нудистки плажове в Европа има много. Част от тях са
Коментари Харесай

Най-красивите нудистки плажове в Европа

Нудистки плажове в Европа има доста.

Част от тях са пленителни с хубостта си и си заслужава да ги посетите, даже и да не планирате да се разделите с банския си.

За да ви ги покажем, ще ви разведем измежду едни от най-красивите.

Първата ни спирка е Франция. В тази страна има много плажове, защото там този метод на живот е необятно публикуван и добре признат.

Без никакъв срам можете да положите голото си тяло на Plage des Grottes, близо до Кан. Друга сходна опция се намира на няколко километра от Монте Карло - Plage des Pissarelles. Този плаж е дребен, само че постоянно посещаван.
View this post on Instagram
A post shared by Philippe Tarbouriech (@phitar)

В Испания, изключително на Балеарските острови, нудистите имат разполагаем близо 200 плажа, където могат да си почиват умерено. След обичаните места е Playa d'Es Cavallet в Ибиса. Белият и тънък пясък тук е допълнен от кристално чистите води на морето.

View this post on Instagram
A post shared by Jean Marc Morandini (@jeanmarcmorandini)

През последните години Es Trenc в Майорка се трансформира в знак на екологичната битка против дивата урбанизация, написа siviaggia.it.

View this post on Instagram
A post shared by Cal Secretari Vell (@calsecretarivell)

Хърватия също е притегателно място за нудисти. Много курорти, къмпинги и плажове ги одобряват с удоволствие. На западния бряг на Истрия са едни от най-хубави плажове за нудисти в Европа: Valalta и Koversada.

View this post on Instagram
A post shared by Frank K! (@franken_pix_1)

В прилежаща Гърция има острови, на които им се носи популярност от дълго време. Най-известните измежду тях са остров Лесбос и Евия. Предпочитано място е Хилиаду - един от най-популярните плажове за тен без бански.

Притегателна точка за туристите в Гърция са още нудистките плажни линии на островите Миконос, Санторини и Скиатос.

Още няколко красиви места дебнат феновете на натурализма. Те са в Португалия - Praia do Meco, Alteirinhos Praia do Homem Nu.
View this post on Instagram
A post shared by Kaio Carvalho (@kaiolcs)

Ако предпочитате да съчетаете припичането на плажа с италианска музика, на Ботуша също има места, където е позволено да сте без бански. Препоръчваме ви красивите и уютни Punta Crena, Guvano и Tellaro.

View this post on Instagram
A post shared by @daamaduneta

В Тоскана също има доста места за нудисти, изключително на остров Елба, в Сасоскрито и Марина ди Бибона и в провинция Гросето на плажа Марина ди Алберезе и на този на Бая Фенилия, покрай Орбетело.

Други известни и извънредно пленителни италиански плажове за нудисти ще откриете в Пулия, Лампедуза и Лацио. На последното място си коства да се спомене плажът Capocotta.

View this post on Instagram
A post shared by???????????????? (@saritavalente)
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР