нтонХекимяне кандидатът на ГЕРБ за кмет на София. Това стана

...
нтонХекимяне кандидатът на ГЕРБ за кмет на София. Това стана
Коментари Харесай

Хекимян: Влизам в полето на политиката и съм готов отново да се боря за вашето доверие

нтонХекимяне претендентът на ГЕРБ за кмет на София. Това стана ясно прирегистрирането на кандидатав ОИК-София.

Предложението пристигнало персонално от водача на партиятаБойко Борисов предходната седмица. Тогава Хекимянимал персонална среща с Бойко Борисов и е получил покана да бъде претендентът за столичен кмет наГЕРБ. Той съобщи, че е получил увещание, че ще взима самичък решенията, касаещи столичани.

Кандадатурата му провокира голям брой мнения, подлагащи на подозрение самостоятелната публицистика.

Ето какво написа Хекимян в профила си:

" В ролята ми на публицист през тези 19 години постоянно съм бил покрай хората, показвал съм техните проблеми и съм предизвиквал институциите да намират решения.

Журналистиката те прави извънредно сензитивен към всяка неправда и ти дава опита да намираш правилния път.

Този опит и познаването на проблемите на града ни беше моят претекст, с който одобрих предизвикателство да бъда част от решаването им.

Благодарен съм, че през всички тези години съумях да печеля и запазя доверието ви като фенове.

Сега стоя до вас и съм подготвен още веднъж да се боря за вашето доверие, тъй като развиването на София не би трябвало да стопира!

Осъзнавам, че обвиняванията против мен с оповестяването на кандидатура ми се отразяват на сътрудниците от БТВ Новините. Никой не би трябвало да има подозрение, че публицистите в този нюзрум са почтени, свободни и самостоятелни хора! Те го потвърждават всеки ден с работата си.

Днес влизам в полето на политиката, подготвен съм да давам отговор на всички въпроси, да вляза в спор с останалите претенденти и да предложа най-хубавите решения за ръководството на София. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР