НСО е явление и за да бъде разбрано, трябва да

...
НСО е явление и за да бъде разбрано, трябва да
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Кой да бъде охраняван, решава Бойко Борисов

НСО е събитие и с цел да бъде разбрано, би трябвало да се впише в по-широкия политически подтекст на това, което става в страната. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV специалистът по национална сигурност Бойко Ноев по отношение на измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи, на които президентът Румен Радев съобщи, че ще наложи несъгласие.
По думите на Ноев едноличната власт в този момент взема решение да си измисли някакво ново НСО. Висшите постове в страната би трябвало да имат защита, само че не може да има 1200 души с 40 000 млн. лева бюджет, смята Ноев. Кой да бъде охраняван, взема решение Бойко Борисов, това хората би трябвало да го знаят, означи Бойко Ноев.
С нашите пари се охранява бизнесът, охранява се Ахмед Доган - ние го охраняваме с нашите пари. Същото е с Делян Пеевски, същото е и с други хора. Докога жителите ще търпят това нещо, попита риторично специалистът.
Премиерът няма право да си кара джипката, питайте НСО да ви кажат. За мен са значими обстоятелствата, които излязоха. Затова би трябвало да се види кой да проверява. Да сте чули някой в Народното събрание изобщо да слага въпроса да проверява - няма такова нещо. Ако съм на мястото на премиера, аз ще упорствам за без значение следствие, разяснява специалистът последните кавги в страната, свързани с изтекли фотоси и запис.
Според Бойко Ноев президентът не просто би трябвало да върне с несъгласие този закон, а да провокира спор.
Какво написа в измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи, четете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР