НСО е специфична организация и трябва да има ясно разписани

...
НСО е специфична организация и трябва да има ясно разписани
Коментари Харесай

Бивш вътрешен министър: Не може НСО да e частна охранителна фирма

НСО е характерна организация и би трябвало да има ясно написани права и отговорности. Не можем да трансформираме НСО в частна охранителна компания. Ако охраняваното лице не може да си заплати, какво вършим тогава? НСО не е комерсиално сдружение. Това сподели някогашният вътрешен министър Цветлин Йовчев.
Техника също не може да се дава ей по този начин. Техниката за НСО е спефична и би трябвало да покрива ясни параметри. За мен има потребност от преосмисляне и смяна на службите ни за сигурност ", безапелационен бе Йовчев пред bTV.

Пазените от НСО да си заплащат за защитата, изиска Движение за права и свободи

Той разяснява и водната рецесия: Водоснабдяването е част от системите на сериозните инфраструктури. Всяко едно нарушение на такава система води до опасност за националната сигурност. Не съм експерт по водите, само че съгласно мен в тази система има доста управителни органи и по този начин се получава едно размиване на отговорността. За мен би трябвало радикална промяна. Не мога да разясня политическия сигнал за арестуването на Нено Димов. Дълго време се говореше, че ще ни правят оценка по това какъв брой задържани висши политици в България. Аз желая да попитам - какъв брой задържани министри има в Германия или във Франция? Не съм експерт по тематиката и не мога да разясня ареста на господин Димов.

Йовев изрече мнение и за новото държавно управление на Русия: " Путин смени държавното управление с две цели. Първата бе да отпуши националното неодобрение поради пенсионната промяна. Втората му цел бе да приготви своето ръководство и след 2024 година. Неговата власт е прекомерно огромна и той ръководи Русия прекомерно силово. Министрите, които резервираха постовете си, в действителност си правят работата. Сергей Лавров води извънредно сполучлива външна политика. Шойгу направи по този начин, че Русия се върна на военната карта. Дори американците признават, че Москва създава военни технологии, които мъчно могат да бъдат достигнати. За мен е преекспонирана тематиката за намесата на Русия в изборите в Съединени американски щати. Съединени американски щати започнаха да отслабват. Загубиха водещата си икономическа роля от Китай. Американското общество е разграничено и има непрекъснати конфликти. Факт е, че при президента Тръмп има възстановяване на редица стопански браншове. Аз не съм склонен с всички тези и дейности на Тръмп, само че съгласно мен той ще завоюва втори мандат ", разкри Йовчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР