НСО е абсолютно безсмислена служба. Това е служба за обслужване

...
НСО е абсолютно безсмислена служба. Това е служба за обслужване
Коментари Харесай

Йово Николов: НСО е безсмислена служба

" НСО е безусловно безсмислена работа. Това е работа за обслужване на ръководещите и през годините тя по този начин и не съумя да се отърси от тези си слугински отговорности. Властта напомпва службата с пари. За тази година бюджетът ѝ е 44 млн. лв. и пораства непрекъснато, а бюджетът на разузнаването за тази година е два пъти по-малко – 22 млн. лв. ". Това сподели в предаването " 120 минути " по bTV журналистът Йово Николов. Негов конкурент в студиото бе някогашният чиновник на НСО и Управление безопасност и охрана (Пето управление н и Велик приор на Ордена на рицарите тамплиери Румен Ралчев.

" В НСО работят към 1000 индивида, обикновено е да има някаква издънка - във всяко стадо има мърша. Би трябвало да се търси виновност за контрола и за подбора на чиновниците. Фактът, че този човек /б.р.подполковникът от НСО, приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова/ е масон, е утежняващо виновността събитие. Масонството в България се употребява за персонално обогатяване. Това е паралелна власт, която се използва. По моите наблюдения не е мит, че с цел да си част от правосъдната система би трябвало да си в някоя ложа ", продължи Николов.

" Не съм склонен, че масонството е утежняващо виновността събитие, тъй като масонството е хилядолетно изкуство, което работи за усъвършенстването на хората. В ложите е неразрешено да се приказва за бизнес, политика, цвят на кожата и изповедание ", сподели на собствен ред Румен Ралчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР