НС е публична институция. От тази гледна точка народните представители

...
НС е публична институция. От тази гледна точка народните представители
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Двама депутати ще бъдат глобени за неносене на маски в НС

НС е обществена институция. От тази позиция народните представители са задължени да бъдат с маски. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов пред БТВ.
Аргументите на сътрудниците, които не са с маски, е че здравният министър не е предписал задоволително ограничения. Но нали ние би трябвало да даваме образец за съблюдаване на разпоредбите. Около 10 индивида са индентифицирани без маски. Двама ще бъдат препоръчани за наказване от РЗИ. Трябва да си платят санкциите като всички български жители.

Трета седмица броят на инфектираните се усилва и тези, които са в болница.

Това е сериозен проблем. Увеличава се и броят на инфектираните медици. Може да се сътвори обстановка да няма кой да лекува. Никой не може да предвижда какво ще се случи. Вирусът не е трансформирал своето държание и гняв. Променило се е държанието на българските жители. След по-леките ограничения докара до увеличение на заболелите и инфектираните. Има и случаи на дифузно разпространяване на болестта.

72 000 са изгубили работа по време на рецесията. Мярката от 160 млн. от през вчерашния ден са в посока на това да бъде лимитирана безработицата. Трайно безработните би трябвало да бъдат подкрепени с ограничения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР