НПО-то излезе със скандално становище до Конституционния съд относно делото

...
НПО-то излезе със скандално становище до Конституционния съд относно делото
Коментари Харесай

ВМРО: БХК признаха, че различната сексуална ориентация е болест

НПО-то излезе със скандално мнение до Конституционния съд по отношение на „ делото за пола “

Българският хелзинкски комитет (БХК), известен със скандалните си антибългарски и антихристиянски дейности и позиции, още веднъж се потвърди като нездравословна за територията на Република България организация, декларират от Вътрешна македонска революционна организация.

В свое мнение до Конституционния съд по к. д. № 6/2021 година, формирано по искане на Гражданска гилдия на Върховния касационен съд (ВКС) за пояснение на въпроса дали понятието „ пол “ има друго от биологичното измерение БХК за следващ път прави спорни изказвания, които слагат под въпрос легитимността на задачите и дилемите на тази организация.

Становището съдържа цитати като този:

„ Трите групи, нуждаещи се от опция за смяна на данните за пола им в регистрите и актовете за гражданско положение са трансджендърните, интерсекс и небинарните хора. “
 Искрен Веселинов към служебното държавно управление: Започнете да работите (ВИДЕО) Искрен Веселинов към служебното държавно управление: Започнете да работите (ВИДЕО)
Вчера се навърши тъкмо един месец от встъпването в служба на служебния кабинет. По този мотив Искрен Веселинов, съпредседател на Коал...

„ БХК заключава, че понятието за пол в Конституцията следва да се схваща като включващо всички аспекти на пола, в това число психологичния пол, както и че държавните органи би трябвало да зачитат идната от него персонална идентификация на лицата. “

Становището ()

В него от БХК няколко пъти показват, че полова дисфория е болестно положение на душeвността, само че все пак упорстват да се признае, че лицата, които страдат от такова заболяване, следва да имат право на юридическо признание на пол, друг от биологичния им. Последното изрично опонира на разбиранията и традициите в българското общество, както и на член 46 алинея 1 от Конституцията, съгласно който в страната има единствено два пола. Подобна позиция опонира и на Семейния кодекс, както и на естествените закони, които работят непроменяемо в целия свят.

Не на последно място от БХК показват удивление за какво Конституционният съд се е допитал до мнението по поставения въпрос до Българската православна черква, Католическата черква в България, Мюсюлманското вероизповедание, Религиозната общественост на евреите в България и Арменската апостолическа православна Света черква, отричайки значимата за българите роля на правото на изповедание, правейки опит да се затвори устата и да се заглуши гласът на религията и вярата.
 Българските патриоти излизат на митинг против националното изменничество на Движение за права и свободи " Българските патриоти " излизат на митинг против " националното изменничество " на Движение за права и свободи
„ Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, провеждат митинг на 09.06.2021 година (сряда) от 12.00 ч. пред централата...

Обсъждайки тематиката, БХК в това време не загатва заключението на генералния юрист Юлиане Кокот във връзка на отправени от Административен съд София-град (АССГ) въпроси до Съда на Европейския съюз (СЕС) поради проблем с българче, родено в Испания. В своето умозаключение генералният юрист декларира, че България въпреки и да е длъжна да издаде документ за идентичност, има право да откаже да издаде акт за раждане на детето, в който са вписани две майки. „ С позоваването на националната еднаквост България може да обоснове отхвърли да се признае произхода на детето, както е открит в испанския акт за раждане, за задачите на съставянето на акт за раждане, установяващ произхода на това дете по смисъла на вътрешното фамилно право “.

Същите „ специалисти “ от БХК преди няколко месеца издадоха и детска брошура с меко казано вулгарни картинки и текст, съгласно която „ освен дамите менструират “. Книжката илюстрираше само еднополови съюзи и беше за застрашаваща душeвността и здравето на българските деца.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация изрично се противопоставяме на разпространяването на сходни тези, които опонират освен на природата и разбиранията на българските жители за понятието „ пол “, само че заплашват и конституционната еднаквост на страната.

Категорично жигосваме сходни опити за замяна и смяна на законодателната рамка на страната ни, както и неспирния напън над висшия съд в България – Конституционният. Този нескончаем политически напън над правосъдната ни система от всякакви неолиберални лобита би трябвало да спре!

За нас, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ОТ Вътрешна македонска революционна организация, биологичният пол е мъжки и женски и фамилията се състои от баща-мъж, майка-жена, и техните деца. Всичко друго е опит да се подменят моралът, християнските полезности, а посредством тях и родовата еднаквост на нацията ни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР