Новоучреденият карате клуб „Монтана 2017” откри своята спорна база. Тя

...
Новоучреденият карате клуб „Монтана 2017” откри своята спорна база. Тя
Коментари Харесай

Откриха нова зала за карате в Монтана

Новоучреденият карате клуб „ Монтана 2017” откри своята противоречива база. Тя се намира в постройката на някогашния обувен цех. Тържествена света литургия отслужиха свещениците от локалния храм – отец Емил и отец Николай.
„ Когато видиш насладата в очите на децата, тогава забравяш за тежките моменти и вярваш, че направеното има смисъл и бъдеще”, сподели отец Николай и освети спортния салон.
На тържеството участваха кмета на община Монтана Златко Живков и ръководителят на общинския съвет инж. Иво Иванов, хора помогнали за построяването на залата, доста родители и деца.
„ Радвам се, че планът на Даниел Псалтиров съумя. Още една спортна зала отваря вратив Монтана и поисквам триумфи на децата. Спортът учи доста. Бъде мощни и печелете медали”, с тези думи се обърна Живков към състезателите на КК „ Монтана 2017”. 40 състезатели водят подготовка в новия клуб, под управлението на Даниел Псалтиров. От идната седмица негов асистент ще бъде Мая Благоева.
„ Благодаря на всички вас, които помогнахте, с цел да създадем тази зала и да осигурим положителни условия за подготовка на вашите деца”, сподели сенсей Псалтиров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР