Новото устройство ще бъде един от представителите на нова серия

...
Новото устройство ще бъде един от представителите на нова серия
Коментари Харесай

Samsung Galaxy M20 с 6,13-инчов дисплей бе сертифициран от FCC

Новото устройство ще бъде един от представителите на нова серия смарт телефони на Samsung. Телефонът ще има двойна камера и мощна батерия.
Samsung приготвя излизането на новата серия смарт телефони с име Galaxy M . Нейните първи представители ще бъдат смарт телефоните Samsung Galaxy M10 и Galaxy M20. В края на предходната година Samsung Galaxy M10 получи документ от федералната комисия по връзките на Съединени американски щати (FCC), а в този момент същият документ бе публикуван и на Galaxy M20 .

Почти цялата повърхност на предния панел е заета от 6,14-инчовия сензорен екран с капкообразен разрез в горната част. Основната камера на новия смарт телефон е двойна с резолюция 13 и 5 мегапиксела. Резолюцията на предната камера е 8 мегапиксела. Интересно е, че в корпуса с дебелина едвам 8,8 мм е сложена литиевойонната батерия EB-BG580ABN. Според тази информация, потенциалът на тази батерия са впечатляващите 5000 mAh. Регулаторът сподели, че се поддържат Bluetooth 5.0 и Wi-Fi (2,4 GHz).

Преди време Samsung Galaxy M20 се появи в няколко известни бенчмаркове по едно и също време. Благодарение на тях стана известно, че смарт телефонът ще се базира на чипа Samsung Exynos 7885, само че не се изключва да бъде подложен и по-съвременният процесор Exynos 7904. Устройството ще работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo. Ще има две версии на Galaxy M20: с 3 GB оперативна памет и 32 или 64 GB флаш-диск. Ще се оферират телефони с два цвята на корпуса: наследник и тъмносив.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР