Новото уж е винаги по-добро и винаги на мода, но

...
Новото уж е винаги по-добро и винаги на мода, но
Коментари Харесай

10 неща, които стават по-добри с възрастта

Новото сякаш е постоянно по-добро и постоянно на мода, само че също по този начин е правилно, че има доста неща, които стават по-добри с възрастта. Вземете да вземем за пример виното - колко пъти сме чували сравнението като факсимиле, нали?

Има и доста други неща, които се усъвършенстват с течение на времето и това не важи единствено за храни или предмети. Всъщност доста личностни черти и даже прочувствени реакции също се въздействат позитивно от възрастта. Любопитни ли сте да разберете кои?

Това просто да пуснеш нещата да си отидат

Колкото повече остаряваме, толкоз по-лесно става да се освободим от неприятните настроения и недоволството. Възрастта може да ни научи да сме по-спокойни, да прощаваме и да забравяме.

Положителното усещане за външния тип

Истината е, че когато станете на избрана възраст, не ви пука изключително дали тялото ви изглежда като на фитнес моделите в Instagram. Всъщност, евентуално ще се почувствате по-добре в кожата си, когато остареете.

Вашият полов живот 

Вярвате или не, макар провокациите, които възрастта може да докара, сексът в действителност може да стане по-добър. Проучване, оповестено в Journal of Sexual Medicine, открива, че шведските мъже и дами над 70 години в действителност вършат повече секс от младежите!

Продължете да четете в галерията, с цел да разберете кои са всички неща, които стават по-добри с годините:
 10 неща, които стават по-добри с възрастта  10 неща, които стават по-добри с възрастта  10 неща, които стават по-добри с възрастта  10 неща, които стават по-добри с възрастта
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР