Новото шоу С Рачков всичко е възможно, което бе активо

...
Новото шоу С Рачков всичко е възможно, което бе активо
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Шоуто на Рачков - пълен провал

Новото шоу " С Рачков всичко е допустимо ", което бе активо рекламирано от Нова телевизия, се оказа неуспех, научи Lupa.bg. Рейтингът на предаването е много невисок спрямо авансово заложените резултати. Оказва се, че шоуто е било бито по гледаемост от " Фермата ", което Би Ти Ви излъчва в същия часови пояс.

Че нещата не са както би трябвало, пролича и от неналичието на прессъобщение, което нормално Нова разпраща до медиите след старта на всяко ново предаване. В него нормално се показват данни за гледаемостта. Сега обаче такова нямаше, което навежда на мисълта, че от медиата не са очаквали толкоз ниски резултати и няма с какво да се похвалят.

Според източник на Lupa.bg, " Фермата " господства над " С Рачков всичко е допустимо " във всички целеви аудитории, в това число и в най-важната - тази на феновете сред 18 и 49-годишна възраст.

Провалът на предаването много е натъжил Димитър Рачков, споделят негови сътрудници. Шоуменът изначално бил песимистичен към новия формат, само че от Нова упорствали, че ще се гледа. Сега не е ясно кой ще понесе отговорност за издънката.

Оказа се, че предаването има и различен проблем - недостиг на посетители, които да се вършат на маймуни за без пари. След като в първото издание взе участие Геро, той се оказа и във втория епизод, който ще се излъчи тази събота, видя Lupa.bg.

В премиерния епизод на 10 септември Геро бе в компанията на втръснали лица, с които продуцентите братя Халваджиян работят от години. Сред тях бяха водещите на „ Звездите в нас “ – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Борислав Захариев – Боби Турбото, Елен Колева, Елена Атанасова и международният първенец Йордан Йовчев. Във втория епизод на предаването, Геро ще седи по диванчетата в компанията на ТитаА, Гери-Никол, Юлиан Вергов, Юлиан Константинов, Софи Маринова, Кристина Патрашкова и Виктор Калев.

Повечето от тях са от самото начало в ефира на Нова телевизия като Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов. Тита пък се оказа жури в " Звездите с нас " дружно със Софка, тъй че ще ги гледаме през целия уикенд - първо при Рачков, след това в тяхното съревнование. Очевидно е, че още от второто предаване шоуто на Димитър Рачков изпитва остра потребност от звезди, откакто повтаря един и същи участници като Геро. Зрители се чудят дали ще изкара три месеца до Нова година, както се случи предходната година със " Забраненото шоу " или ще бъде свалено предварително - и поради слабите резултати, и поради неналичието на звезди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР