Новото Renault Master и по точно неговата версия с водородно

...
Новото Renault Master и по точно неговата версия с водородно
Коментари Харесай

Новото Renault Master е Международен ван на годината 2025

Новото Renault Master и по тъкмо неговата версия с водородно задвижване, бе несъмнено за победител в състезанието Международен ван на годината 2025 (IVOTY 2025).

" Неговият Aerovan дизайн и новата мултиенергийна платформа го нареждат като нов пазарен пример, предлагащ най-хубавата в класа си успеваемост в ДВГ, електрическа или атомна версии ", анонсират от Renault, като показват, че версията с водород на новия Master е дело на подразделението й HYVIA и ще бъде стартирана на пазара в Европа преди края на идната година.

" Журито на IVOTY беше впечатлено от новия дизайн, както и от равнището на нововъведения и технология в гамата на новия Master, който се отличава с усъвършенствана аеродинамика, по-голяма лекост на потребление с нараснала успеваемост, пространство, сигурност и комфорт ", споделя Яралт Суини, ръководител на състезанието. " Ии освен това, неговата мултиенергийна платформа може да схване дизелово, електрическо и водородно задвижване ".

" Това е доста добра премия и същинско самопризнание за всички екипи, работили по този план ", споделя Хайнц-Юрген Льов, шеф на Лекотоварни коли на Renault Group. " Новият Master е съвършен образец за това, което е силата на комерсиалните коли Renault повече от 120 години: новаторски, пробивни и мултиенергийни артикули, проектирани да бъдат персонализирани съвсем безпределно, с цел да отговорят на потребностите на всеки от нашите професионални клиенти ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР