Новото ръководство на Националната агенция за приходите (НАП) е направило

...
Новото ръководство на Националната агенция за приходите (НАП) е направило
Коментари Харесай

Новото ръководство на НАП направи кадрови промени във „Фискален контрол”

Новото управление на Националната организация за приходите (НАП) е направило кадрови промени в Главна дирекция „ Фискален надзор ”.
Прочетете още
Досегашният началник на звеното - Филипина Тодорова, е освободена от служба. Досегашните шефове на „ Оперативни действия ” и „ Селекция и следващ надзор ” ще заемат експертна служба, оповестяват от Национална агенция за приходите и прецизират, че измененията в структурите на Групово дело „ Фискален надзор ” са в следствие от наблюдения и разбор на новото управление, което има друга визия за тази значима за Национална агенция за приходите функционалност. 

За шеф на „ Фискален надзор ” е назначен Емил Беков, дълготраен чиновник в Национална агенция за приходите. Функциите на началник на дирекция „ Оперативни действия ” в Централно ръководство ще се извършват от Спас Шишков.

Промени в управлението на отдел „ Оперативни действия ” има и в териториална дирекция на Национална агенция за приходите София-град, като от заеманата служба е освободен досегашният шеф Тотьо Карапеев. На негово място ще бъде назначен Стоян Дечев.

На 5 август служебното държавно управление освободи Румен Спецов от длъжността изпълнителен шеф на Националната организация за приходите (НАП) по съображения, свързани с несъблюдение на отговорности по Закона за Националната организация за приходите. На негово място беше назначен икономистът и правист Борис Михайлов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР