Новото правителство на Белгия въвежда по-строги ограничения за баровете и

...
Новото правителство на Белгия въвежда по-строги ограничения за баровете и
Коментари Харесай

Белгия въвежда по-строги ограничения заради коронавируса

Новото държавно управление на Белгия вкарва по-строги ограничавания за питейните заведения и обществените събирания с вярата да понижи равнището на зараза и да избегне по-строги ограничения през идващите седмици.

Баровете и кафенетата в цялата страна ще би трябвало да затворят в 23 часа , копирайки предписание, което към този момент е в действие в Брюксел. Министърът на опазването на здравето Франк Ванденбрук съобщи, че задачата е да се избегне напълно затварянето като в Париж .

В Белгия имаше някои рецензии по отношение на честотата на смяна на разпоредбите, само че Ванденбрук сподели, че значимото число, което всички белгийци би трябвало да помнят, е четири . Това е оптималният брой на пиещите, на които е разрешено да се събират на маса в бар, а също по този начин е и новият позволен размер на обществен балон - преди този момент беше пет.

Новият министър председател Александър Де Кру също по този начин назначи комисар по ковид , който да координира напъните за публично здраве на многослойните локални, районни и федерални управляващи в страната.

Първата работа на Педро Факон е да сътвори така наречен Корона-барометър , предопределен да подава в действително време информация за инфекцията от лекарските кабинети до държавното управление .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР