Новото правителство на Алексис Ципрас, което включва и двама заместник-министри

...
Новото правителство на Алексис Ципрас, което включва и двама заместник-министри
Коментари Харесай

Новото правителство на Ципрас положи клетва

Новото държавно управление на Алексис Ципрас, което включва и двама заместник-министри от социалистите, постави през днешния ден клетва. Недоволни от избора на премиера са даже депутати от ръководещата партия СИРИЗА, оповестява БНР.

Още преди да встъпят в служба двамата гръцки заместник-министри социалисти се посрещат с очевидно неодобрение и липса на доверие от страна даже на депутатите от СИРИЗА.

Медиите разгласиха отзиви на Танос Мораитис в обществените мрежи, където новият зам.-министър на строителството преди година назовава държавното управление " най-голямата политическа машинация ".

Включването на двама социалисти демонстрира, че СИРИЗА просто няма експерти даже да сформира държавно управление, разясняват с подигравка от опозицията. Лидерът на социалистите Генимата сподели, че двамата нови членове на държавното управление са добре познати в партията " като преследвачи на постове ".

От друга страна не престават реакциите против името Северна Македония.

Перфектът на област Централна Македония Апостолос Дзидзикостас демонстрира очевидно непокорство, като разпореди всички пътни табели в цялата област да бъдат изписани на латиница и на гръцки Скопие, а не Северна Македония. Докато аз съм регионален шеф няма да има на никое място надпис Северна Македония, сподели той пред медиите.

Същото решение взе и регионалният шеф на Иматия. И там всички пътища водят към Скопие, а не към Северна Македония.

Социолозите фиксират внезапно оттегляне на гласоподавателите от СИРИЗА и застрашително увеличение на доверието към крайнодясната " Златна зора ". Фаворит съгласно изследванията е консервативната " Нова Демокрация " с 32% доверие, отбелязва БНР.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР