Новото попълнение на ЦСКА-София Стефано Белтраме няма търпение да излезе

...
Новото попълнение на ЦСКА-София Стефано Белтраме няма търпение да излезе
Коментари Харесай

Белтраме: Нямам търпение да изляза срещу Левски, почти вкарах гол за Ювентус

Новото попълнение на ЦСКА-София Стефано Белтраме няма самообладание да излезе на терена в дербито против Левски на 15 февруари. Бившият състезател на Ювентус увери почитателите, че във всеки мач ще дава всичко от себе си и се надява да завоюва трофей с тима.

" Тренирам крепко, знам, че следва дербито с Левски. Нямам самообладание да вземам участие в този мач, одобрявам атмосферата на тези срещи. Мога да обещая, че постоянно ще давам най-хубавото от себе си на терена, постоянно ще играя на 100 % ", сподели Белтраме пред клубната медия ЦСКА ТВ.

" Когато чух, че има опция да дойда в ЦСКА, влязох в интернет и разбрах, че това е най-големият тим в България. Веднага одобрих. ЦСКА е упорит тим, желая да печеля трофей с тима. Тук е играл най-хубавият български футболист Христо Стоичков. Помня добре и Бербатов ", сподели още Белтраме.

" На лагера в Марбея незабавно ме включиха в групата, което е добре за мен. Има добър баланс сред опитни и млади играчи. Знам, че конкуренцията е огромна, само че желая да дам най-хубавото от себе си.
Базата на Панчарево е добра, несъмнено, в случай че съпоставяме с тази на Ювентус, тяхната е по-голяма. Но нищо не ни липсва. Малко е студено, само че не е проблем ", разяснява Белтраме.

Италианецът описа забавни детайлности от кариерата си досега. " Бях на 17 години и играех за Новара. Тогава Ювентус се свърза непосредствено с клуба да контракти прехвърлянето ми. Тогава състезателен шеф на Новара беше Кристиано Джарета. Беше огромен трансфер за мен, тъй като Ювентус е най-големият клуб в Италия. Когато бях част от младежкия тим на Ювентус, ме повикаха да упражнявам с първия състав за 2-3 месеца. По това време треньор беше Антонио Конте. Той е страховит човек и треньор, научи ме на доста неща във футбола. Той ме научи да " пламтя " в играта, да бъда по-агресивен на терена. Дебютът ми за първия тим на Ювентус беше сбъдната фантазия. Мачът беше против Дженоа, влязох в последните 15 минути. Почти вкарах гол при 1:1, само че резултатът остана неизменен. Но и до момента това е най-паметният ден в кариерата ми ", сподели Стефано Белтраме пред клубната медия.

фотография: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР