Новото попълнение на ЦСКА 1948 Пиер-Даниел Нгуинда сподели любопитни подробности

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 Пиер-Даниел Нгуинда сподели любопитни подробности
Коментари Харесай

Нгуинда: Бях съотборник с Мбапе, лесно реших да премина в ЦСКА 1948

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Пиер-Даниел Нгуинда показа любопитни детайлности към своята кариера, като призна, че е удовлетворен от прехвърлянето си при " алените ".

" Това е голяма стъпка за мен и моето развиване. През миналия сезон бях в Льо Ман и играх във всеки опит, като натрупах доста опит. Отвори се тази опция и не бе мъчно за мен да взема това решение. Това е първият клуб отвън Франция, за който ще играя. В началото на кариерата ми играех като нападател, само че в този момент се усещам като десен бек. Бях 10 години в академията на Монако и бях съотборник с доста положителни играчи – Килиан Мбапе, Бернардо Силва и Фалкао ", съобщи той.

" Взех доста скъпи препоръки от тях и това ми оказва помощ в този момент. Да бъда почтен, не знаех доста неща за България. Имам двама другари тук и те ми описаха някои неща за страната. Харесва ми по какъв начин бях посрещнат. Говорих с треньора и разбрах неговата визия. Тъкмо дойдох, само че към този момент би трябвало да стартира да се приготвям ", добави новото попълнение на ЦСКА 1948.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР