Новото попълнение на Спартак (Варна) - Александър Цветков сподели пред

...
Новото попълнение на Спартак (Варна) - Александър Цветков сподели пред
Коментари Харесай

Александър Цветков: Колективът в Спартак ми се струва много добър

Новото попълнение на Спартак (Варна) - Александър Цветков показа пред вестник " Мач Телеграф " какви са упованията му за идния пролетен дял, както и с какви усеща си е тръгнал от Румъния, където игра една година. Той съобщи, че атмосферата в тима е отлична и една от аргументите да се причисли към него е треньора на отбора Димитър Димитров - Херо.

Подготовката стартира. Как е настроението в тима?

- Настроението в отбора е доста положително, съвършено е. Тренираме крепко по два пъти дневно и се приготвяме устойчиво за идния пролетен дял от шампионата.

В какво положение си след почивката и празниците?

- В напълно обикновено. Като се прибрах от Румъния, имаше стратегия за извършване от там. В положително физическо положение се намирам и усещам.

Познаваше ли някого в тима на Спартак преди да се присъединиш към него?

- Да, познавах някои футболисти в отбора. Румен Руменов, Пламен Димов, а и в България се познаваме множеството футболисти. Играли сме един против различен нееднократно.

С останалите срещна ли се и по какъв начин ти се коства колектива?

- Да! Когато пристигнах се срещнах и с останалите момчета. За дните, които съм към този момент част от тима, колективът ми се коства много добър, само че още е рано и съгласно мен още повече ще се сплоти до края на подготовката.

Какви са ти упованията за идния пролетен дял от шампионата?

- Естествено, че преди всичко задачата е да се спасим и се надявам мощно да успеем да го реализираме това и през идващия сезон Спартак да е още веднъж част от Първа лига. Това чакам и клишето, че ще играем мач за мач важи с цялостна мощ.

На седем точки сте от чертата, която ще ви избави. Малко или доста са съгласно теб? Все отново си състезател със сериозен опит към този момент. Как мислиш?

- Както са малко, по този начин са и доста. То това към този момент не зависи единствено от нас, а и от другите тимове, които би трябвало да бъркат. Едно е несъмнено, че ще бъде мъчно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР