Новото попълнение на Спартак (Москва) Александър Кокорин е подкрепял червено-белите

...
Новото попълнение на Спартак (Москва) Александър Кокорин е подкрепял червено-белите
Коментари Харесай

Детски снимки издадоха любимия отбор на Кокорин

Новото попълнение на Спартак (Москва) Александър Кокорин е подкрепял " червено-белите " като дете. Това показа майка му, която разгласява и фотоси на нападателя с екипа на Спартак.

" Ккава подигравка на ориста. 20 години по-късно още веднъж се срещате. Ще се апелирам за теб, Саша. Дано желанията ти съвпаднат с опциите и бог да ти дава здраве. Разбрах, че няма смисъл да се тревожа. Каквото е било писано да стане, рано или късно се случва ", написа Светлана Кокорина в Instagram.

В неделя Кокорин публично подписа със Спартак като свободен сътрудник, откакто договът му със Зенит изтече. Заради обстоятелството, че е някогашен футболист на питерци и младеж на Динамо (Москва) 29-годишният футболист надали ще бъде задушевно признат от почитателите на новия си отбор, само че майка му се надява детските фотоси с фланелката на Спартак да оказват помощ за позитивното отношение на последователите към сина й.

Кокорин беше подсилен и от някогашната звезда на Спартак Куинси Промес. Нидерландецът, който стана първенец с московчани, а сега играе за Аякс, написа " Давай " под фотография от първата подготовка на наадателя с новия му тим. " Чакам завръщането ти ", отговори Кокорин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР