Новото попълнение на Сандро Тонали призна, че преминаването му в

...
Новото попълнение на Сандро Тонали призна, че преминаването му в
Коментари Харесай

Тонали: Мечтаех си за фланелката на Милан и я получих

Новото попълнение на Сандро Тонали призна, че прекосяването му в клуба е негова сбъдната фантазия. Както е известно, досегашният халф на е почитател точно на “росонерите” още от дете.

“Това е мощно и прелестно възприятие. Толкова съм благополучен. Да играя с фланелката на Милан беше моя фантазия. Все още не съм я носил, само че това ще се случи на следващия ден (днес - б.р.). Тази вечер ще се наспя и на следващия ден (днес - б.р.) ще проведа страхотна тренировка”, съобщи Тонали пред “Скай Спорт Италия” малко след оповестяването на прехвърлянето си.
Gattuso to Tonali in their phone call: “You didn’t have to ask me [to wear the no. 8 shirt] but I also asked Donadoni for it. I advise you to be ancient and to listen to who is there. Milan is something serious.” [via Sky]
— Milan Eye (@MilanEye) Той също по този начин разкри, че е изискал разрешението на, с цел да вземе фланелката с номер 8, при което наставникът на му отвърнал: “Нямаше потребност да ме питаш, само че аз също се обадих на Роберто Донадони преди да получа неговия номер. Съветвам те да слушаш тези, които са там. Фланелката на Милан е славна и сложна за носене. Това е нещо съществено.” View this post on Instagram

A post shared by (@sandrotonali) on Sep 9, 2020 at 2:26pm PDT

Междувременно, Тонали разгласява фотоси в Инстаграм от подписването на контракта си с клуба и написа: “Исках я. Мечтаех за нея. Пожелах я. Получих я. Това е фланелката на моя Милан”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР