Новото попълнение на Риека Валери Божинов коментира пред „Спортно шоу

...
Новото попълнение на Риека Валери Божинов коментира пред „Спортно шоу
Коментари Харесай

Божинов: В Риека приемат Гонзо за своя легенда

Новото попълнение на Риека Валери Божинов разяснява пред „ Спортно шоу Гонг “ по Дарик радио, че в новия му отбор одобряват Георги Иванов за своя легенда. Както е известно, Гонзо бе част от хърватския отбор до 2007 до 2008 година, а Божинов показа, че емблематичната деветка на Левски е оставил превъзходни усещания там и до през днешния ден има суперлативи по негов адрес.

„ За Гонзо чух единствено суперлативи от престоя му в Риека, всички тук от неговото време – масажисти, домакинът, играчите в този момент са други, само че всички останали са очаровани – мъжага, войник, държал е съблекалнята, невъздържан човек е Гонзо. Който е играл с него, знае защо става дума. Тук има единствено суперлативи “, сподели Божинов.

Божинов: Показах, че Валери Божинов е жив и има предпочитание да се бори

Що се касае до другият нападател, обличал екипа на Риека – Венци Христов, Божинов изясни: „ За жал, Венци не е съумял да се потвърди и покаже. Имал е проблеми, не съм разпитвал какво е тъкмо. Имал е опцията и шанса, само че нещо не е бил благополучен. Може и да не са му дали шанса. Тук обаче назовават Гонзо легенда за две години. Може да си визиите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР