Новото попълнение на Реал Мадрид - Тео Ернандес, се изложи

...
Новото попълнение на Реал Мадрид - Тео Ернандес, се изложи
Коментари Харесай

30-милионна покупка на Реал се изложи яко на представянето

Новото попълнение на Реал Мадрид - Тео Ернандес, се изложи крепко при формалното показване на " Бернабеу ". Левият бек дойде от градския противник Атлетико против 30 милиона евро.

Пред солидна аудитория и десетки камери Тео стартира с обичайното жонглиране на 21. Но направи жестока неточност. От напрежение ли, от несръчност ли, само че футболистът едвам докара до 6 ударите във въздуха. 

Мъките му като че ли нямаха край. На седмото допиране Тео опита да спре топката, само че го направи по-дърводелски от десен бек на Скрита Сила Мъдрево.

Накрая клекна и театралничи с топката, хванал я с ръце. " Най-после я укроти, отлично! ", написаха зевзеци.



Иначе 19-годишният френски ляв бранител е първият състезател от 17 сезона насам, който е трансфериран от Атлетико в Реал. На " Калдерон " остава неговият 21-годишен брат Люка.

" Много съм благополучен и въодушевен, че към този момент съм част от най-хубавия тим в света. Благодаря на последователите за поддръжката, която получих от тях ", съобщи Тео Ернандес на конференция.

От Атлетико опитваха няколко пъти да убедят играча да остане, откакто през предходната година направи впечатляващ сезон чартърен в Алавес, само че той не спря да изяснява, че сърцето му е в Реал Мадрид. Явно обаче клетвите на правилните почитатели на " дюшекчиите " са почнали да ловят!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР