Новото попълнение на Реал (Мадрид) – бразилското дете-чудо Ендрик, посочи

...
Новото попълнение на Реал (Мадрид) – бразилското дете-чудо Ендрик, посочи
Коментари Харесай

Новото попълнение на Реал Мадрид разкри кои играчи са били в основата за трансфера му

Новото попълнение на Реал (Мадрид) – бразилското дете-чудо Ендрик, уточни Винисиус Жуниор и Кристиано Роналдо като основна част в решението си да се причисли към Кралския клуб.

16-годишният нападател, който сега е състезател на Палмейрас, ще се причисли към “лос бланкос ” от юли 2024 година Това е по този начин, тъй като сега той е роден през 2006 година, а няма и европейски паспорт.

В изявление за вестник “Марка ” Ендрик споделя: “Реал Мадрид е доста огромен тим, а и Вини ми изпрати много известия, с цел да ми даде кураж и религия, че тук е моето място ”.

" Кристиано, който е мой кумир във футбола, също е играл в Реал, където остави сериозна диря. Това са аргументите за какво избрах този клуб и имам вяра, че е бил верен избор. Надявам се, че шансът ще бъде с мен и ще мога да се покажа в най-хубавата си светлина ", добавя младият гений.

Преди да подпише контракта си е имал диалог и с Карло Анчелоти, който е обяснил, че Реал (Мадрид) е най-хубавата алтернатива за кариерата му.

" Да, приказвах с Анчелоти. Говорих и с Родриго, и с Едер Милитао, с бразилците в клуба. Благодаря на Господ за всичко, което се случва в моя живот и се надявам, че още по-добри неща ще се случат. Но човек би трябвало да бъде крепко стъпил на земята, да бъдем смирени и да сме непрекъснати ", приключи младият бразилски състезател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР