Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку твърди, че взаимоотношенията

...
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку твърди, че взаимоотношенията
Коментари Харесай

Лукаку: Ще мина и през стената за Моуриньо

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку твърди, че взаимоотношенията му с мениджъра на " алените дяволи " Жозе Моуриньо са страхотни и той е подготвен да премине през " тухлена стена " поради португалеца. Това е вторият път, когато двамата ще работят дружно, откакто преди време се засякоха в Челси. Тогава те размениха някои реплики посредством медиите при напускането на нападателя, само че в този момент Лукаку твърди, че това е забравено.

Запитан дали Моуриньо е бил огромният фактор за решението на Лукаку да избере точно Манчестър Юнайтед, нападателят отговори: " Да, беше. Честно казано, когато започнах да узнавам някои неща за играта, знаех, че той е мениджърът, за който желая да играя, в случай че имам опция. Работихме задно в Челси, когато бях на 20 години. Нещата тогава не се развиха по метода, по който чаках, само че сме преодолели това. Имаме брилянтни взаимоотношения. Той знае, че съм подготвен да мина през тухлена стена за него. Истински се вълнувам от това, че ще работим дружно. Искам да се боря за титли и да бъда в една съблекалня със страхотни играчи, които са и страхотни характери. Това ще ми помогне да стана по-добър.

Знам за интереса на Юнайтед от година, година и половина. Говорил съм с мениджъра доста пъти и знам какво да чакам. Това е сбъдната фантазия - да бъда в най-големия клуб в света и да мога да се боря за титли. Много съм признателен, че имам шанса да бъда част от този клуб. Ще давам всекидневно всичко от себе си, с цел да мога да оказа помощ на клуба да върне предходната си популярност ", съобщи Лукаку в изявление за NBC.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР