Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт заяви, че “червените

...
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт заяви, че “червените
Коментари Харесай

Маунт: Знам какво е нужно, за да се печелят големи трофеи

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт съобщи, че “червените дяволи ” са му дали вълнуващо предизвикателство за бъдещето и това го е предиздвикало да вземе решение да напусне Челчи, чийто младеж е. Тимът от “Олд Трафорд ” ще заплати на лондончани 55 милиона паунда твърда сума плюс още пет под формата на бонуси.

Полузащитникът бе мощно мечтан от наставника на отбора Ерик загар Хаг и отхвърли предложения от няколко други отбора от Премиър лийг, с цел да подпише с 20-кратните първенци.

“Никога не е елементарно да напуснеш клуба, в който си изразснал, само че Манчестър Юнайтед ми даде ново вълнуващо предизвикателство за идващия стадий от моята кариера. След като до този миг играех против тях, знам какъв брой мощен е тимът, към който се причислявам, и нямам самообладание да стана част от групата, чийто блян е да бъдат печелени огромните титли.

Всеки може да види, че клубът направи доста огромни крачки в развиването си под управлението на Ерик загар Хаг. След като се срещнах с него и обсъдихме проектите му, не мога да бъда по-развълнуван за бъдещето и съм подготвен за тежката работа, която се чака да свършим.

Аз съм извънредно упорит, тъй като знам какъв брой е необикновено да печелиш огромни титли и знам какво е небоходимо за това. Ще дам всичко от себе си, с цел да изпитам това възприятие и с Манчестър Юнайтед, ” съобщи Маунт пред формалния уебсайт на новия си клуб.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР