Новото попълнение на Лудогорец - Аслак фон Витри призна, че

...
Новото попълнение на Лудогорец - Аслак фон Витри призна, че
Коментари Харесай

Новото попълнение на Лудогорец: На 100% съм готов да взема участие в мача срещу Левски

Новото попълнение на Лудогорец - Аслак декор Витри призна, че е подготвен на следващия ден да се включи в дуела за Суперкупата против Левски. Футболистът застана за първи път пред медиите при представянето си през днешния ден като нов футболист на " орлите ". Вчера управлението на разградчани завършиха договарянията с нидерландския АЗ Алкмаар за бранителя.

" Не съм бил досега в България, всичко наподобява доста добре. Впечатлен съм от клуба и страната тук. Не съм чувал доста за Левски София, само че знам, че това е един от огромните тимове в България.

Ако треньорът реши да ме употребява, аз съм на 100% подготвен да взема присъединяване и ще може да разчита не мен. Лудогорец няколко години играе в Европа, огромен клуб в Европа с положително име. Това е повода за какво аз избрах да дойда тук. Много пъти е печелил купата и с треньора имаме сходни упоритости отсега нататък.

Идвам от Швеция, където дербитата се играят пред 50 хиляди индивида, тъй че 20-30 хиляди е окей. Стадионите са направени за почитателите. Не мога да сравня Лудогорец с АЗ Алкмаар, само че това е стъпка напред за мен, откакто ще играя в Европа.

Вероятно има разлики в равнището на шампионатите. Да печеля купата и да играя в Европа - това са моите цели тук. Искам да се подобря като футболист и да направя идната стъпка. Аз съм нападателен ляв бек и обичам да съм в наказателното поле на съперника.

Групата ни в Лига Европа има огромни клубове и положителни противници. Надяваме се у дома да сме с настройката да спечелим трите точки. Нуждаем се да сме в топ форма, с цел да вземем точки от тях, само че ще бъдат забавни мачове ", сподели Фон Витри.
 Георги Дерменджиев: Очаквам тактически двубой сред Лудогорец и Левски
Георги Дерменджиев: Очаквам тактически двубой сред Лудогорец и Левски

В този дуел ще се види и до каква степен са стигнали двата тима в своето развиване през лятото, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР