Новото попълнение на Локомотив Пловдив Джовани Трупе пристигна с доста

...
Новото попълнение на Локомотив Пловдив Джовани Трупе пристигна с доста
Коментари Харесай

Новият защитник на Локо е тренирал при Ерик тен Хаг

Новото попълнение на Локомотив Пловдив Джовани Трупе дойде с много впечатляваща за българския футболен стандарт визитка. 24-годишният футболист не е навлязъл още в пикова възраст, а има много неща, с които да се похвали. Най-малкото, което може да изтъкне е, че има към този момент 111 мача в елита на Нидерландия, а вкараните 11 попадения във всички шампионати не са по никакъв начин малко за десен защитник.

Трупе е младеж на Утрехт и дебютора в елита на 17 май 2015 г, когато е още единствено на 17 години. През сезон 2016/2017 се трансформира в титуляр на мощния отбор, като го постанова не какъв да е, а актуалният треньор на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг. Отборът прави страховит сезон и се класира на четвърто място в Ередивизие, класирайки се за Лига Европа. Трупе пък финишира с премията " Давид ди Томазо " за най-хубав състезател на тима през сезона, разкрива Гонг.

През 2018-а година обаче губи титулярното си място и минава чартърен в Адо ден Хааг. През 19/20 се връща в Утрехт, само че след това пък е пратен в Твенте, който е и последният му клуб, преди да пристигна на " Лаута ". Последният му мач е от 30-и април предходната година, когато играе за 1:1 с Хераклес. Трупе има изключинелно забавни съотборници по време на престоите си в трите холандски тима. Такъв да вземем за пример е актуалният нападател на Борусия Дортмунд Себастиан Але.

Трупе е роден в Амстердам, като татко му е холандец, а майка му е от Кюрасао. Бекът има мачове с националните тимове на " лалелата " до 20 години, само че по-късно избира да играе за Кюрасао.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР