Новото попълнение на Левски - Ивелин Попов говори пред клубната

...
Новото попълнение на Левски - Ивелин Попов говори пред клубната
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Със Стоилов се работи лесно, запазил е майтапите с играчите

Новото попълнение на Левски - Ивелин Попов приказва пред клубната телевизия по отношение на провеждащата се " синя " подготовка в Боровец. Попето добави, представен от Топспорт, че постоянно му е прелестно да работи със Станимир Стоилов:

" Обстановката е доста добра. Много е приятна за работа. Чувствам се в действителност ужасно и зареден с позитивни страсти. Нищо непознато няма. С доста хора се познавам, с други се срещам занапред. В Балкана за мен се води доста добра подготовка. Климатът е добър, прелестно се тренира. Терените са в положително положение.

Винаги е прелестно да се работи със Стоилов. Когато се работи, се работи. Той обича да се майтапи с футболистите, запазил го е това. Много добре и доста елементарно се работи с него. На момчетата от Академията споделям, че за тях е огромен късмет на тази възраст да бъдат част от първия тим на Левски. Давам им препоръки да работят доста повече на тренировки, както и в мачовете, с цел да играят за огромни тимове. Даже през вчерашния ден играх мач с момчета от Академията и съм прелестно сюрпризиран.

Знаете доста добре, а и треньорът го повтаря непрекъснато, че задачите на Левски би трябвало да са най-високите. Аз не се диференцирам от това. Очаквам с неспокойствие неофициалния си дебют. Подготовката е време, през което да се усъвършенстваме ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР