Новото попълнение на Левски Христос Шелис дебютира срещу Славия. Кипърецът

...
Новото попълнение на Левски Христос Шелис дебютира срещу Славия. Кипърецът
Коментари Харесай

Христос Шелис: Дойдох в Левски заради публиката, ще се изградя като по-добър играч тук

Новото попълнение на Левски Христос Шелис дебютира против Славия. Кипърецът даде първото си изявление като футболист на " сините " пред клубната телевизия.

" Първите ми усещания са доста положителни. Хората и културата тук са доста близки до тези в Кипър. Не чувствам никаква разлика. Съотборниците ми ме одобриха топло и бързо в тима. Вярвам, че имаме положителни шансове тази година.

Срещу Славия беше първият ми мач пред аудитория след пандемията, а почитателите бяха невероятни. Наистина са 12-ият състезател на отбора. За страдание не успяхме да спечелим, само че направихме един добър старт и можем да надградим представянето си в идващите мачове.

Знаем, че ще бъде сложен мач против Ботев (Враца). Знаем, че са млад тим, който работи крепко. Ако вложим сила и хъс, покажем капацитета и техниката на нашите играчи и повярваме в отбора можем да вземем първа победа.

Разговарях с няколко играчи. Разговарях и с Драган Михайлович, с който сме играли дружно в АПОЕЛ и в случай че би трябвало да бъда почтен взех решението си самичък на база всичко, което видях за публиката в интернет. Очаквах да видя многочислена аудитория и в този момент съм благополучен от избора си. Смятам, че в този момент имам шанса да се изградя като по-добър състезател в Левски.

Гледах няколко мача предходната година, защото имам другари, които играха по това време в България. Знам, че ме чака физическа игра с доста бягане, доста пристрастеност и битка. Затова избрах да дойда тук. Заради метода на игра. Смятам, че мога да се подобря доста физически.

Напуснах млад дома си. Още на 11 години се реалокирах в Солун за 4 години, след което прекосих в Арсенал за към година. Отидох в Гримзби, по-късно в Шрозбъри. Там получих късмет да упражнявам редонов с първия състав и получих минути игра. След това взех решение да изградя кариера в Европа и се завърнах в АПОЕЛ. Не беше елементарно и представянето ни не беше положително, само че имам вяра, че се построих като състезател и темперамент. Сега имам вяра, че мога да дам на Левски повече от себе си, с цел да оказа помощ отборът да се завърне там, където му е мястото.

Арсенал са огромен клуб. Големи експерти. Имат тактика на развиване на играчите те. Аз желая да се развъртвам, а не да играя младежки футбол. Затова избрах да си потегли. Всеки състезател мечтае да играе в огромните шампионати.

Първо желая да благодаря на почитателите. За поддръжката и всички известия, които получих. Карат ме да се усещам покрай тях и добре признат. Искам да им кажа, че работим крепко всеки ден, с цел да им дадем това, което заслужават и мисля, че скоро ще се случи ", сподели кипърският бранител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР