Новото попълнение на Черно море Цветомир Панов заяви, че очаква

...
Новото попълнение на Черно море Цветомир Панов заяви, че очаква
Коментари Харесай

Футболист на Черно море се закани на Славия

Новото попълнение на Черно море Цветомир Панов съобщи, че чака тимът да вземе трите точки против състава на Славия в конфликта от 22-ия кръг на Първа професионална лига. 

" Официален дебют беше тази победа. Вътре на терена нещата бяха сложни, не знам дали в профил е изглеждало елементарно. Успяхме да се оправим. Тактически стояхме доста по-добре от ЦСКА и се адаптирахме доста по-бързо. Теренът не беше в идеално положение, както и поради зимните условия. Адаптирахме се доста по-добре от тях, спечелихме доста повече единоборства ”, сподели Панов пред “Диема ”.

" Емоцията бързо би трябвало да отмине, тъй като, знаете, във вторник играем със Славия. Все отново си го изживяхме. Всичко мина позитивно и се веселя за което ”, добави още той.

" Очаквам да победим Славия, естествено. Намираме се в положително психическо положение след тази победа над ЦСКА. Славия пък загуби от Ботев. Вероятността да победим е огромна, само че в полза на истината нещата се вземат решение на терена. От Славия вардя единствено позитивни страсти. За година и половина изиграх към 70 мача там. Не помня тъкмо. Класирахме за Европа, тъй че съм удовлетворен от престоя си ”, приключи Панов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР