Новото попълнение на Арсенал Мартин Йодегаард говори за това колко

...
Новото попълнение на Арсенал Мартин Йодегаард говори за това колко
Коментари Харесай

Йодегаард: В Реал беше трудно, но това ме направи по-силен

Новото попълнение на Арсенал Мартин Йодегаард приказва за това какъв брой мъчно му е било да се приспособи към някогашния си тим Реал Мадрид, което обаче му е помогнало да стане по-силен.

“Имах голям брой сложни моменти както в първия тим, по този начин и в дубъла. Бях покрай най-големите играчи и това ме направи по-силен. Чувствам, че доста съм израснал с помощта на Мадрид. Имах някои сложни интервали, само че също по този начин ще запомня и доста хубави неща. Да бъда толкоз покрай най-хубавите в света е особено. Научих доста от футболисти като Серхио Рамос и Кристиано Роналдо. Когато си покрай човек като Рамос, това е особено. Има доста какво да научиш. Но в Норвегия се пробвам да бъда с капитанската лента по собствен метод ", стартира полузащитникът.

"Когато си на най-високото равнище, неща като това да си намериш другари не са толкоз лесни или най-малко когато си млад и идваш от друго място. Понякога може да бъде мъчно. Не е елементарно да се интегрираш в ядрото на съблекалнята. Живееш малко настрани и ставаш по-самотен. Възможно е културата на съблекалнята да е по-различна от тази, с която бях привикнал в Стрьомгодсет, друго е. Това обаче ме направи по-силен и съм доста благополучен и удовлетворен, че го претърпях. Бих споделил, че разликата сред Арсенал и Реал Мадрид е огромна. Мисля, че е по този начин в най-големите клубове. Много съм благополучен в Арсенал, където съблекалнята е доста приятна”, съобщи Йодегор в изявление за норвежката телевизия TV2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР