Новото попълнение на Арсенал Хенрих Мхитарян се изказа повече от

...
Новото попълнение на Арсенал Хенрих Мхитарян се изказа повече от
Коментари Харесай

Мхитарян ласкае Йозил: На света няма по-добър плеймейкър

Новото попълнение на Арсенал Хенрих Мхитарян се изрече повече от ласкаво за своя съотборник Месут Йозил. Според арменеца на света няма различен плеймейкър, който да се приближи до класата на германеца.

Скритото оръжие на Арсенал - Риана

Ясно е, че след идването на арменеца една от главните му задания ще бъде да показа част от изобретателната отговорност в тима, която до този миг тежеше основно върху плещите на Йзоил. 29-годишният състезател започва впечатляващо кариерата си като състезател на „ топчиите”, като даде 3 асистенции при триумфа с 5:1 над Евертън във Висшата лига. За страдание на почитателите той не съумя да покаже същата успеваемост в дербито на Северен Лондон, изгубено с 0:1 от Тотнъм.

„ Всички знаят, че Месут е един от най-хубавите играчи в света”, разяснява Мхитарян. „ На мен ми носи единствено благополучие и наслада да играя паралелно с него. Той схваща играта доста добре и разполага със страхотна визия, невероятна техника и е най-хубавият на своята позиция.”

Венгер за Йозил: Най-евтиното решение

В края на януари Йозил удължи контракта си с още 3,5 години, като седмичната му заплата наброява 350 хиляди паунда седмично.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР