Новото лого получава познатите два шеврона, които са вдъхновени от

...
Новото лого получава познатите два шеврона, които са вдъхновени от
Коментари Харесай

Citroеn смени логото си

Новото лого получава познатите два шеврона, които са въодушевени от триумфа на първата компания на Андре Ситроен – металообработваща компания, която създава колела с форма на шеврон, оповестява Top Gear.

Под логото е прибавен и нов шрифт. Новата комбинация направи своя дебют върху екстравагантен концептуален , преди да бъде пусната публично в гамата коли на компанията от средата на 2023 година
Снимка: Twitter/Citroen
Новото лого ще бъде съпроводено и с нов слоган, гласящ: „ Нищо не ни движи като Citroën “.

Новата еднаквост на марката ще включва и чифт нови автомобилни цветове. Единият (Monte Carlo Blue) е въодушевен от обичаен цвят, който Citroen употребява при 2CV и DS, до момента в който „ Infra-Red “ явно ще бъде „ по-енергичен и характерен “.
 
„ Докато започваме евентуално най-вълнуващата глава в нашата популярна 103-годишна история, моментът е подобаващ Citroën да одобри съвременен и актуален нов образ “, каза главният изпълнителен директор на компанията Винсент Кобе.
„ Нашата нова еднаквост е грациозен знак на напредъка, до момента в който придвижваме нашите клиенти към дръзки, насочени към бъдещето транспортни средства, които провокират обичайните индустриални правила, и прочувствено, като подсигуряваме, че цялото им преживяване – изключително прекосяването на електричество – ще бъде по-достъпно, комфортно и прелестно, каквото и да са техните стремежи и потребности. ”
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР