Новото лице на световния баскетбол Лука Дончич продължава да се

...
Новото лице на световния баскетбол Лука Дончич продължава да се
Коментари Харесай

Суперзведата на световния баскетбол купонясва в Гърция

Новото лице на международния баскетбол Лука Дончич продължава да се любува на лятната си отмора, написа Спортал. След като се отдаваше на занимания в компанията на съотборниците си Бобан Марянович и Едо Мурич в Хърватия, суперзвездата на Далас Маверикс се е отправил към атрактивния остров Миконос. Там той е посетил първокласния ресторант на турския готвач Нусрет Гьокче, по прочут с прякора си Salt Bae, като двамата демонстрираха уменията си на скарата.

Дончич и съотборниците му от Далас слагат началото на сезон 2021/22 с посещение на Атланта Хоукс на 23 октомври. Преди да се впуснат в новото премеждие в най-силната лига в света, баскетболистите на новия старши треньор Джейсън Кид ще изиграят три контроли. На 6 октомври Мавс се изправят против Юта Джаз, на 13 октомври следва дуел с Шарлът, а два дни по-късно подготовката на отбора завършва с мач против първенеца Милуоки Бъкс.

Дончич е един от най-големите любимци за продобиване на наградата за “Най-полезен играч” през идващия сезон. Словенецът, който стартира четвъртата си година в НБА, записа приблизително по 27.7 точки, 8.0 битки, 8.6 асистенции през предходната акция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР