Новото лейбъристко правителство на Обединеното кралство обяви, че ще спре

...
Новото лейбъристко правителство на Обединеното кралство обяви, че ще спре
Коментари Харесай

Обединеното кралство ще спре да използва шлеп Bibby Stockholm за настаняване на търсещи убежище

Новото лейбъристко държавно управление на Обединеното кралство разгласи, че ще спре да настанява хора, търсещи леговище в страната, на противоречив шлеп за настаняване от идната година, до момента в който се пробва да позволи струпване на молби за леговище.

Използването на кораба Bibby Stockholm, който може да побере до 500 души, стартира при държавното управление на консерваторите предходната година, за понижаване на разноските за хотелско настаняване на търсещите леговище, до момента в който молбите им се обработват.

Във вторник Министерството на вътрешните работи на Обединеното кралство съобщи, че потреблението на шлепа ще завърши, откакто договорът му изтече през януари.

Вътрешното министерство добави, че разширението на потреблението на Bibby Stockholm би коствало повече от 20 милиона паунда (26 милиона долара) през идната година.

Корабът, закотвен край Дорсет, се трансформира във почитан знак на строгата политика за даване на леговище на Обединеното кралство при консерваторите, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР