Новото крило на изрази радостта си от това да играе

...
Новото крило на изрази радостта си от това да играе
Коментари Харесай

Ново попълнение на Ювентус няма търпение да заиграе с Роналдо

Новото крило на изрази насладата си от това да играе дружно със звездата на клуба и призна, че желае да вземе присъединяване в първия мач от сезона в неделя. Шведският национал мина в Юве през януари от тима на, само че бе незабавно пратен чартърен в, където игра до края на сезона, а през днешния ден бе показан публично като състезател на “бианконерите”.

Той към този момент стартира да тренира с новите си съотборници и е наясно, че го чака война за място в състава. “Кристиано е приказен, той е доста добър - съобщи на конференция след представянето си 20-годишният швед - той приказва с всички даже за неща отвън футбола. Неговите думи са като гориво за мен, късметлия съм да играя с него и се надявам, че ще мога да оказа помощ. Всеки ден е война, постоянно би трябвало да си на 100%. Не може да отидеш на терена и да не си съсредоточен, тъй като всички ще виждат мигновено. Мисля, че мога да допринеса с сила. Искам да се развличам, когато съм на терена. Бягам доста и ще направя всичко, с цел да оказа помощ на тима да победи”.
" I'm the happiest guy in the world! "

Dejan Kulusevski is every Juve fan at his official presentation

— JuventusFC (@juventusfcen) Кулушевски разкри, че е получил позвъняване от сънародника си, който го е поздравил за прехвърлянето: “Той е мой кумир, отвори за мен порти в Швеция, които никой различен преди този момент не ми бе отварял. Говорихме си, той ми се обади и бе доста вълнуващо за мен. Когато бях дребен, не мислех, че Златан в миналото би ми се обадил”.
A special message from Dejan!
— JuventusFC (@juventusfcen) Ювентус приема в първия мач от сезона на Серия “А” и новото попълнение на първенците призна, че няма самообладание да заиграе за тима: “В неделя имаме доста значим мач и съм доста благополучен, че най-накрая ще играем. Готов съм да се включа, в случай че треньорът ме избере. Нямам самообладание. Тук съм, с цел да се развъртвам на и отвън игрището. Тук съм да спечелвам мачове, да оказа помощ на съотборниците си и да направя града благополучен. Късметлия съм да бъда тук, желая да спечелим шампионата и всяка среща, която играем”, приключи Кулушевски.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР