Новото гадже на Преслава й бъдещият баща на детето й

...
Новото гадже на Преслава й бъдещият баща на детето й
Коментари Харесай

Павел на Преслава с поредна брутална изцепка! Преби жестоко диджея на пловдивска дискотека, заради...

Новото гадже на Преслава й бъдещият татко на детето й се забърка в следващ скандал. Павел е пребил грубо диджея на известната пловдивска дискотека Планета. Инцидентът е станал преди седмица. От боязън жертвата е отказал да пусне тъжба в полицията. Свидетели на простотията на Павел са разкрили детайлности за абсурда пред Хот Арена. Причината за експанзията му е била повече от тъпа. В разгара на купона където и гаджето му имала присъединяване, Павел отишъл до диджея и му споделил да се мръдне тъй като желал да седне до него. Музикантът не го познал и покъртен от наглостта му споделил да си гледа работата. В този миг Павел му вкарал ляв и десен прав.

Това е втори юмручен случай с Павел в Пловдив в границите на месец.

Припомняме, че почитател на Преслава бе атакуван по време на концерта на телевизия за 16-ия рожден ден на тв „ Планета” в Пловдив. Той слязъл в подземния паркинг, където били колите на изпълнителите, с цел да изчака колежката на Преслава – Теди Александрова, и да я помоли да се снимат дружно. Вместо това обаче се срещнал очи в очи с Петя и нейният „ телохранител” Павел Лазаров, с който певицата спи от лятото насам.

Преслава се оплакала на Павел, че въпросният почитател сипе обиди по неин адрес и мачото се нахвърлил с юмруци върху въпросния фолк почитател още когато го видял. Удрял го по главата, разрушил му носа, цялото му лице било в кръв. После го повалил на земята и почнал да го рита. Когато му омръзнало да бие някогашния почитател на гаджето си, Лазаров го оставил да лежи в прахоляка на паркинга, настанил се в колата и си тръгнал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР