Новото дупе на Николета Лозанова и истерията, която предизвика ни

...
Новото дупе на Николета Лозанова и истерията, която предизвика ни
Коментари Харесай

Странните трендове, по които БГ звездите полудяха: големите дупета, нарисуваните бради и още

Новото дупе на Николета Лозанова и нервността, която провокира ни накара да се замислим за най-абсурдните трендове измежду родните звезди. И тъй като незабавно се сетихме за най-малко 10 такива, опитахме се да се ограничим до следните, с цел да не ставаме прекомерно протяжни:

1. Уголемените дупета

Преди години, когато наблюдавахме манията по Кардашиянките зад океана, недоумявахме по какъв начин е допустимо някой да си напомпа дупето и след това някой различен да се прехласва по това. Е, няма какво да се чудим повече. Странната мода е може би най-любимия тренд на родните плеймейтки и инфлуенсърки, а отявлените образци за това са Николета Лозанова и Моника Валериева. Лично съгласно нас и Гери-Никол (нищо, че го крие!).

Виж още: Изневерявала ли е Тита? Певицата проговори за неразрешената обич

2. Изрисуваните бради

Фики, Тото, Тони Стораро, Меди, Азис… то съвсем няма прочут мъж с брада у нас, който усърдно да не я начерни като веждите на фолкаджийка преди 20 години. Все ни се желае, все пак, мъжете да са с по-малко грим от дамите, само че явно модата диктува друго. 

3. Ужасно дългите нокти

Понякога се замисляме по какъв начин е допустимо човек да прави обикновени действия с тези нокти? Сякаш са направени/сложени единствено и само с концепцията да драскат някого по гърба при едни малко по-различни занимания. 

4. Екстеншъните

Ретро е, девойки, ретро! Това беше настоящ тренд преди повече от 10 години. Покажете ни една международно известна хубавица с екстеншъни?!

Виж още: " Хладно ти е май по този начин, зрънчо ": Цвети на Криско втрещи София, разноски се без сутиен

5. Фасетите

Благо Джизъса поведе крайник на модата с фасетите у нас. И в случай че до преди няколко години всички му се подиграваха, то в този момент всяка втора „ уважаваща “ себе си звезда се стъкмява като него. Даваме ви незабавно и образци: Сузанита, Златка Райкова, Данна, Гери-Никол – всичките светят като прожектори в устата.

6. Силикона

Вечната класика, нейно величество Силикона! Чалга културата по този начин наложи изкуствено надутите гърди у нас, че станаха неизменим признак на всяко момиче, тръгнало да гони популярност. Последното доказателство в тази тенденция е Стела, по-известна като някогашната на Баце Сандев.

7. Нарисуваните/ламинираните вежди

Може би най-новият и обичан тренд на родните мацки е ламинираните вежди. Но тази мода е предхождана от една друга, към момента настояща полуда – тънките и нарисувани вежди. Крещим „ Ужас! “ всякога, когато ги срещнем и се молим " ламинираните вежди " скоро да ги победят. 

Изображение: https://www.instagram.com/mediigo/, https://www.instagram.com/gerynikol/, https://www.instagram.com/stela.pavlova/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР