Новосформираната смесена отборна надпревара - United Cup, постави началото на

...
Новосформираната смесена отборна надпревара - United Cup, постави началото на
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор срещу Гофен в повторение на финала от Nitto ATP Finals 2017

Новосформираната смесена отборна конкуренция - United Cup, сложи началото на новия тенис сезон, като България също откри място измежду участниците в надпреварата, но на старта допуснахме проваляне с 1:4 победи от представителния отбор на Гърция в конфликт от група " А " на шампионата. Участието ни обаче надалеч не свършва дотук и по-рано през днешния ден на корта в Пърт излезе втората ни ракета при дамите Изабелла Шиникова, която инкасира загуба от някогашната номер 37 Алисън ван Уйтванк, с което тимът ни изостана в общия резултат на съревнованието с 0:1.

Въпреки провалянето на Белла, то погледите сега са приковани напълно към RAC Arena, където в идващите минути се чака в повтаряне на финала от Nitto ATP Finals 2017 да забележим в игра най-хубавия ни тенисист Григор Димитров и Давид Гофен в борбата на първите ракети. Българинът откри новия си сезон с проваляне в три сета от Стефанос Циципас, но със своето показване остави голям брой позитивни знаци и загатна, че се намира в отлична игрова форма.

Съперничеството сред тогавашния номер три и белгиеца, в което откриваме 10 публични срещи, 8 от които са приключили в интерес на хасковлията, крие значително незабравими мемоари в феновете на родния ни представител, откакто Гришо надигра точно Гофен в мачовете за трофеите от Sofia Open и най-големия подобен във витрината на нашето момче - този от Финалния Мастърс, извоюван през 2017 в " O2 Arena " в Лондон. Днешният дуел, който по всяка възможност ще има фундаментално значение за крайния излаз от битката сред България и Белгия, следва да стартира всеки миг, а в случай че желаете да го наблюдавате онлайн, то можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР