Новосформираната марка POLESTAR, която е част от Volvo Cars, обяви, че

...
Новосформираната марка POLESTAR, която е
част от Volvo Cars, обяви, че
Коментари Харесай

Боен прощъпулник за POLESTAR 1

Новосформираната марка POLESTAR, която е част от Volvo Cars, разгласи, че първата публична динамична демонстрация на напълно новия и първи за компанията модел- POLESTAR 1, ще се състои по време на емблематичното автомобилно събитие Goodwood Festival of Speed (12-15 юли).

Посетителите на форума ще имат възможност да се срещнат от близко с прототип #004 на POLESTAR 1 и да проследят неговото показване по време на изкачването на известния рид на територията на Гуудуд Хаус в Западен Съсекс, Англия.

POLESTAR 1, поръчки за закупуването на който започнаха да се одобряват безусловно преди , представлява двуврато, четириместно спортно първокласно купе, което е оборудвано с хибридна задвижваща система. Общата мощ на автомобила е 600 конски сили, а в чист електрически режим колата е в положение да измине 150 километра, което го трансформира в водач в сегмента на хибридните оферти.

Електрифицираният Polestar 1 ще бъде пуснат в производство в Китай в средата на 2019 година, а скоро по-късно ще бъде последван и от по-малък модел, наречен Polestar 2. Половината от технологичните решения, интегрирани в първата кола на на Polestar идват от Volvo, включително и самата платформа- SPA. Останалите решения и технологии са напълно неповторими за модела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР