Новосъздаденият Национален център за обучение и квалификация в системата на

...
Новосъздаденият Национален център за обучение и квалификация в системата на
Коментари Харесай

Националният център за обучение и квалификация в системата на спешната помощ ще започне обучения в началото на 2018

Новосъздаденият Национален център за образование и подготовка в системата на незабавната помощ ще стартира образования при започване на идната година, заяви министърът на опазването на здравето проф. Николай Петров на чуване в  парламентарната комисия по опазване на здравето:

„ По отношение на публичните поръчки за строителни работи, за коли за спешна помощ и съоръжение... зависи дали ще има обжалвания. Ако сложим един оптимален период и обявим поръчката, да речем, до март следващата година и сложим шест месеца нататък, август-септември, уповавам се тогава да има определени към този момент реализатори и да се завърши. С това започва действително работата “, сподели министърът.

Проектът  за модернизацията на незабавната помощ се финансира от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ и е в размер на 163 милиона лв..  Министър Петров увери, че към този момент всички 237 обекта - незабавни отделения, центрове за незабавна помощ и филиали имат изрядни документи за благосъстоятелност, като с това е завършил първият стадий от процедурата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР