Новороденото бебе, коетобе изоставено в поликлиниката в Петрич, е било

...
Новороденото бебе, коетобе изоставено в поликлиниката в Петрич, е било
Коментари Харесай

Изоставеното бебе в Петрич - родено в домашни условия

Новороденото бебе, коетобе изоставено в поликлиниката в Петрич, е било увито в одеяло и оставено на скамейка пред лекарски кабинет. То е на към 2 месеца, а родителите му към момента се търсят. Никой в болничното заведение не е видял кой оставя пеленачето на пейката в коридора, оповестява Нова тв.
Бебето към този момент е настанено в болничното заведение в Сандански и е в релативно положително положение, само че ще му бъде направено антибиотично лекуване, тъй като по този начин де прави в сходни случаи. То е било намерено в ранния следобяд пред един от педиатричните кабинети. Детенцето е момиченце.

То е било напълно умерено, не е плакало, най-вероятно е било скоро нахранено. Пъпната му шнур не е била срязана доста професионално, заради което към този момент се вършат заключения, че то е било родено в домашни условия.

" Излизам и поглеждам пейката пред кабинета, едно детенце оставено и завито с одеалце, само че ръчичките му бяха извън и то гледкаше, и аз като разбрах, че няма кой да го вземе, седнах до него и очаквам и единствено крещя нека не се разплачеш, че няма какво да ти дам. Има излишък огромен от пъпчето а когато се раждат при нас в болничното заведение, ние го прещипваме с щипка, а то е останало огромно по този начин, много сантиметри от пъпния излишък, за което се счита, че това дете не е родено в нашето родилно поделение ", изясни здравната сестра Славка Трайкова, която е разкрила бебенцето.
 

dnes.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР