Новооборудваният кабинет по физика в СУ Никола Вапцаров, Царево(снимка: Shell) Учениците

...
Новооборудваният кабинет по физика в СУ Никола Вапцаров, Царево(снимка: Shell)
Учениците
Коментари Харесай

Модерно оборудване подобрява STEM обучението в Царево


Новооборудваният кабинет по физика в СУ Никола Вапцаров, Царево
(снимка: Shell)

Учениците в СУ „ Никола Вапцаров ” в Царево към този момент употребяват ново образователно обoрудване, което ще усъвършенства изискванията за STEM обучение (наука, технологии, инженерство и математика).

Оборудването на стойност 121 000 лева включва интерактивни бели дъски, микроскопи, документални камери, съвременни маси и столове и инсталация за кабинетите по биология, физика, химия, непознати езици и математика. Осигурено е и особено съоръжение за уроците по пътна сигурност.

Проектът е осъществен със обществена инвестиция на Shell и сътрудниците ѝ в изследователски „ Блок 1-14 Хан Кубрат ” в Черно море – Woodside Energy и Repsol, със съдействието на Община Царево.
още по тематиката
„ Чрез полученото ново образователно съоръжение децата ще изпитат наслаждение и развлечение, до момента в който възприемат всички нови познания ”, показа инж. Геoрги Лапчев, кмет на община Царево.

В последните четири години Shell и сътрудниците ѝ са вложили близо 2 000 000 лева години в разнообразни просветителни и обществени планове в общините по Южното Черноморие. В допълнение, компанията подкрепя два университета в София с реновиране на лаборатории и инсталация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР