Новоназначеният като главен мениджър и координатор на спортно-техническата част в

...
Новоназначеният като главен мениджър и координатор на спортно-техническата част в
Коментари Харесай

Новият шеф на Левски: На плещите ми ляга огромна отговорност

Новоназначеният като основен управител и координатор на спортно-техническата част в Левски Асен Букарев приказва пред levski.tv. Ето първите думи на някогашния асистент треньор на Делио Роси:

“Чувствам се чудесно. Работя за най-големия и обичан клуб в България. Ние, спортистите, не бягаме от провокациите, обичаме ги. Надявам се да оправдая доверието.

Целите са свързани с триумфа на тима и клуба. Няма персонален проект. Има общ проект и той се споделя Левски. От момента, в който господин Русев организира диалог с мен и ме предложения да заема тази служба, на плещите ми ляга една голяма отговорност. Целите са ясни - от по-общи ще отидем към по-частни и детайлни. Краткосрочни и дълготрайни. Ще следваме този път за постигането им, който ще бъде начертан.

Надявам се бъдещето ни да е ярко и да реализираме задачите дружно. Успях да се срещна с част от характера и философията на Делио Роси, вижданията му. Много сериозен човек и ще се опитам да оказа помощ с каквото мога, с цел да реализира той задачите с първия отбор”, даде обещание Букарев, който насочи обръщение към почитателите.

“Посланието към почитателите е, че както те обичат тима, по този начин ние ги обичаме и почитаме, и не можем без тях. Няма случай в който стадионът да е бил цялостен и Левски да не е постигнал триумф. Говоря не за един мач, а за същински триумф. Надявам се стадионът да става все по-пълен. Ние ще създадем всичко допустимо да осигурим условия хората да се усещат добре, удобно. Да идват освен дами или мъже, а цели семейства”, приключи Букарев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР