Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса

...
Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса
Коментари Харесай

Новолунието в Близнаци осветява най-дълбоките ни желания: какво да очаква всяка зодия

Новолунията са време за подмладяване и изложение. Ако имате липса в живота си, тогава това е времето, в което празнината ще бъде запълнена. Независимо дали става дума за ново прекарване, човек или предмет, новолунията ни молят да освободим място за ново начало и по-освободено държание.

Новолунието ще настъпи на 30 май в знака Близнаци. Близнаците са изменчив въздушен знак, който се ръководи от Меркурий - планетата на връзката, пътуванията и мисленето. Понастоящем и ще остане подобен до 3 юни. Когато дадена планета е ретроградна, ние сме призовани да посветим време на размисъл и преоценка.

Това е изключително значимо по време на това новолуние, тъй като Близнаците се отличават с това, че са измамници - някои даже биха ги нарекли "двулики " или “лъжци ". Енергията на Близнаците не е неприятна по своята същина, просто този знак има неприятна известност, тъй като останалият свят не е толкоз добър в общуването - или не може да одобри техните подмятания и грубички смешки.

Ако желаете да се възползвате от позитивната сила на новолунието, нашето предложение е да деянията изясненост. Практикувайте да задавате повече въпроси и да проверявате дали хората, с които поддържате връзка, схващат вашите планове. При това новолуние очаквайте доста недоразумения, само че и благоприятни условия да подобрите метода, по който разкривате себе си пред другите.

Ето какво да очаквате от новолунието съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от новолунието в Близнаци  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Близнаци  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Близнаци  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Близнаци
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР