Новолунието в Стрелец на 24 ноември носи щастие на тези

...
Новолунието в Стрелец на 24 ноември носи щастие на тези
Коментари Харесай

Новолунието в Стрелец на 24 ноември ще бъде началото на истинско ЩАСТИЕ  за тези зодии.

Новолунието в Стрелец на 24 ноември носи благополучие на тези 4 зодии

 

Дева

Звездите споделят, че в последно време представителите на тази зодия са почувствали срив и не са имали мотивация за нищо. Всичко това, тъй като им липсваха околните им и страдаха от самотност. Новолунието в Стрелец на 24 ноември ще промени всичко. Тези хора могат или да срещнат тези, които не са виждали от дълго време, или да срещнат нови настоящи хора в живота си.
Астрологичните прогнози сочат, че Девите ще имат доста натоварена и дейна зима.

Стрелец

На първо място положителните вести ще са от сферата на саморазвитието и кариерата. Например, Стрелците ще получат ентусиазъм за нови занимания, осъществяване на някои планове или просто за дейна отмора.
В кариерно отношение също би трябвало да очаквате „ бяла линия “, която ще даде сериозен финансов разцвет. Добри вести би трябвало да чакаме в интервала от 26 до 29 ноември. Декември ще бъде работлив измежду всички тези промени.

Водолей

Щастие след новолунието в Стрелец на 24 ноември чака и вас. Водолеите, които толкоз ценят свободата си, могат радикално да трансформират личната си визия за благополучие. Всичко това е въздействието на едно блестящо и вълнуващо възприятие на обич. Друг човек ще ви накара да забравите за старите си правила.

 

Близнаци

Съдбата те подарява с същинско Щастие след новолунието в Стрелец. Тя ще ви даде толкоз доста благоприятни условия. Ще се превърнете в същински службогонец, което ще ви донесе доста триумфи и същинско благополучие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР